13 Mayıs 2014 Salı

Lierac Phytolastil Jel 200 ml

Lierac Phytolastil Jel 200 ml 

Lierac Phytolastil 200 ml jel


Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel 200ml 


Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel 
Bir bayanın hayatı boyunca yaşayabileceği en zor şartlardan birisi hamileliktir.
       Bayanlarda hamilelik süreci boyunca daha önce söz konusu olmayan değişimler vücut yüzeyinde kendini gösterebilmektedir. Normalde çok şaşırılacak durumlara bu dönemde sıklıkla karşılaşılabilmektedir. Özellikle hormon dengesinin alt üst olması bahsi geçen değişimlerin esas temelini oluşturmaktadır.

      Hamileliğin bayanlara getirdiği birçok değişim olmakla birlikte özellikle karın ve göğüs bölgesi civarında belirgin olarak görülen çatlaklar bunların başlıcalarıdır. Çatlaklar  görüntü olarak bayan bireylere rahatsızlık vermelerinin yanında önlem alınmadığı takdirde ömür boyu beraberlerinde taşımak zorunda kalacakları izler olabilmektedir. Bununla  birlikte bayan bireyin bozulacak olan psikolojisi de söz konusudur.
       Yukarıda bahsi geçen göğüs ve karın bölgesi çatlakları için uygun 
bakım ürünlerinden yardım almak hem var olan çatlakları gidermede hem de yenilerinin oluşmasını engellemede etkili olabilmektedir. Lierac da cilt yüzeyinde çatlak bakımı sağlama amaçlı ürünler geliştiren markalardan biridir.
      İçerik : Göğüs ve karın bölgesi çatlakları üzerinde etkili Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel ürün özellikle bitkisel içeriği sayesinde hamile bayanlara ve bebeklerine zarar vermemektedir. At kuyruğu ekstresi, al kamelya ektresi ve Sarmaşık extresi bileşenlerinden oluşan ( Alchemillia, Ivy ve Horstail ) bu etkili ürün sayesinde hamilelik sorunlu bir dönem olmaktan çıkmaktadır.

      Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel hamileliğin 4. ayından itibaren düzenli olarak kullanılması şartı ile etkisini üst düzey gösteren bir üründür. Özellikle uzmanlar Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jeli sabah ve akşam haricen kullanmayı önermektedirler. Unutulmamalıdır ki Lierac Phytolastilçatlak tedavisi sağlayan jel Avrupa’da doktorların en çok reçetelendirdiği ürünlerin başında gelmektedir.

ÜrününSon kullanma tarihi açıldığı tarihten itibaren 6 ay olarak belirlenmiştir. Stoklarımızdaki ürünler Türkiye'ye en son ithal edilen ürün serisindendir. Lierac Phytolastil serisinin Türkiye de sadece Jel ve solute formu satışa sunulmaktadır. Yurt dışında aynı serinin Sprey Solusyonu da bulunmaktadır.