9 Nisan 2013 Salı

Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel



Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel



Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel
Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel





       Bayanlarda hamilelik süreci boyunca daha önce söz konusu olmayan değişimler vücut yüzeyinde kendini gösterir. Özellikle hormon dengesinin alt üst olması bahsi geçen değişimlerin esas temelini oluşturmaktadır.
      Hamileliğin bayanlara getirdiği birçok değişim olmakla birlikte özellikle karın ve göğüs bölgesi civarında belirgin olarak görülen çatlaklar bunların başlıcalarıdır. Çatlaklar görüntü olarak hem rahatsızlık verir hem de önlem alınmadığı takdirde ömür boyu kalıcı izlere sebep olur.
       Bu göğüs ve karın bölgesi çatlakları için uygun bakım ürünlerinden yardım almak hem var olan çatlakları gidermede hem de yenilerinin oluşmasını engellemede etkili olabilmektedir. Lierac markası da cilt yüzeyinde çatlak tedavisi ve çatlak bakımı sağlama amaçlı ürünler geliştiren markalardan biridir.


Göğüs ve karın bölgesi çatlakları üzerinde etkili Lierac ürünleri sepetindeki Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel ürün özellikle bitkisel içeriği sayesinde hamile bayanlara ve bebeklerine zarar vermemektedir. At kuyruğu ekstresi, al kamelya ektresi ve Sarmaşık extresi bileşenlerinden oluşan Alchemillia, Ivy ve Horstail bu etkili ürün sayesinde hamilelik sorunlu bir dönem olmaktan çıkmaktadır.


      LieracPhytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel hamileliğin 4. ayından itibaren düzenli olarak kullanılması şartı ile etkisini üst düzey gösteren bir üründür. Özellikle uzmanlar Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jeli sabah ve akşam haricen kullanmayı önermektedirler. Unutulmamalıdır ki Lierac Phytolastil çatlak tedavisi sağlayan jel Avrupa’da doktorların en çok reçetelendirdiği ürünlerin başında gelmektedir.

Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel ve diğer lierac ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgi ve avantajlı kampanyalarla en ucuza sahip olabileceğiniz orijinal ürün garantisi ile www.dermoeczanem.com ve  adreslinde fırsatlar sizi bekliyor.


Kaynak: http://www.dermoeczanem.com/lierac

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder