9 Mayıs 2013 Perşembe

Mustela Stretch Marks Intensive Action


Mustela Stretch Marks Intensive Action 75 ml.

Mustela Stretch Marks Intensive Action
Mustela Stretch Marks Intensive Action


Mustela Stretch Marks Intensive Action (Mustela çatlak oluşumu önleyici ve oluşmuş çatlaklara karşı bakım kremi)
Faydaları: Anne ve bebek bakım uzmanı olan Mustela’ nın anne adayları ve annelere özel, hamilelik başlangıcından itibaren doğumu takiben ilk 1 ay sonuna kadarki süreçte kullanmaları için, çatlak oluşumunu önleyici ve oluşmuş çatlakların görünümünü hafifletici çatlak tedavisi için üretilmiş bakım kremidir.
Mustella Strech Marks Intensive Action krem sayesinde, hem doğum öncesi çatlak oluşumu hem de doğumdan sonra oluşmuş çatlakların görünümünün hafiflemesi sağlanabilmektedir. Zengin bileşiminde; elastoregulator, chlorophycea özü, silicium, çinko, bakır, sophora japonica, B5 vitamini, alpha-hydroxy acid, biomimetic peptiddir.

Özellikle Alpha-hydroxy acid, silicium, ve B5 vitamini etkileri ile hücre uyarılmasını destekleyerek dokularda yenilenmeyi tetikler. Elastoregulator (soya peptid türevi) ve uyarıcı fizyolojik etkiye sahip peptidler sayesinde, cildi destekleyen ancak dokulardaki gerilme ve şişme sonucu hasar görmüş elastin ve kollajen lifleri yeniden şekillendirir. AHA, Silicium ve B5 Vitamini sayesinde hücreleri aktif olarak uyarır ve doku yenilenmesini destekler.
Alerjik reaksiyon riskini minimuma indirmek üzere hipoalerjenik olarak üretilmiştir. Gerekli hijyenik önlemleri almaya özen göstermek kaydı ile, emzirme döneminde kullanılabilir. Ultrasonogram uygulamaları ile uyumludur. Jinekolojik testlerden geçirilmiştir.

Mustela Stretch Marks Intensive Action
Mustela Stretch Marks Intensive Action

Kullanım Bilgileri:  Çatlak oluşumuna elverişli bölgelere (karın, baldır, basen ve kalça) dairesel ve nazik hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. / Tüm çatlakların üzerine direkt olarak uygulanmalıdır.
 3 ay boyunca, günde 2 kez kullanılmalıdır.
Özel pompası, miktarın ayarlanmasına yardımcı olur ve kullanım kolaylığı sağlar. Güneşe çıkmadan önce çatlakların mutlaka uygun bir güneş koruyucusu ile korunması gerekir.

İçerik:  Aqua/Water, Di-C12-13 Alkyl Malate, Ethylhexyl Cocoate, Hydrolyzed Soy Protein, Cetyl Alcohol, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Galactoarabinan, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), 1,2-Hexanediol, Beeswax, Glyceryl Caprylate, Peg-75 Stearate, Sclerotium Gum, Ceteth-20, Steareth-20, Fragrance, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Zinc Gluconate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sophora Japonica Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Hydrolyzed Avocado Protein, Maltodextrin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Copper Gluconate, Lupinus Albus Seed Extract, Tocopherol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder